Първоначално публикувано от detelazurno
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уникален автомобилен парад в София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеОк, ще гледам да ти ги пратя до петък, че после за укенда съм в провинцията, да върша една работа.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеВикаш да гледам до петък да се появя в скайпAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Цък за разглеждане
Цък за сваляне
За съжаление това са само моите снимки. Със soldier-a така и не се засякохме и неговите снимки така и не попаднаха у мен.
В момента качвам и архиви с клиповете, но те ще станат малко бавно. Като цяло си заслужават 2-3 клипа (ще ги кача и в тубата) от цялата камара. Другите са много шум от вятър в микрофона и кола пред/зад менЗатова ги отделям от снимките, за да може всеки да си свали каквото иска. Пък някой ден ако ме прекръсти Господ може и да ги събера всички в един клип и да го кача в тубата. Ама това ако намеря време. Засега който иска да гледа ще се наложи да ги свали.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Моля ви,кажете ми,че това на калника на спайдъра не са изкуствени въздуховоди и това на вратата не са лайсни против удар на вратата в друга кола?! Моля ви,кажете ми че съм се объркал...
http://picasaweb.google.bg/detelazur...85053053681234
Comment
-
Първоначално публикувано от kkuzmov Покажи съобщениеМоля ви,кажете ми,че това на калника на спайдъра не са изкуствени въздуховоди и това на вратата не са лайсни против удар на вратата в друга кола?! Моля ви,кажете ми че съм се объркал...
Comment
-
Първоначално публикувано от kkuzmov Покажи съобщениеМоля ви,кажете ми,че това на калника на спайдъра не са изкуствени въздуховоди и това на вратата не са лайсни против удар на вратата в друга кола?! Моля ви,кажете ми че съм се объркал...
Но пък всеки има различен вкус.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеБих желал да ти кажа "объркАл си рейса пич"
Но пък всеки има различен вкус.
Comment
-
Първоначално публикувано от kkuzmov Покажи съобщениеВкус?! За какъв вкус говорим тука?! Вкус към номера,научени от москвича на тати? И приложени върху една от най-красивите коли в последните няколко години?...и отпред май има някви лайснички на предния капак... :X
Тя има ше и други окраски. На някакъв човек от една охранителна фирма е и седи често на бул.Сливница преди моста на Захарна Фабрика там имат офис
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от kkuzmov Покажи съобщениеВкус?! За какъв вкус говорим тука?! Вкус към номера,научени от москвича на тати? И приложени върху една от най-красивите коли в последните няколко години?...и отпред май има някви лайснички на предния капак... :X
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщениеА стикера над ауспоха?
Comment
-
Парада беше супер - доста коли бяхме, даже имам възможност да видя малко други материали и на завоя на канала към цариградско сме минавали само алфи над 8 минути... ще се пробвам да изброя колко коли минахме оттам в колона!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
[QUOTE=Galof;728843]не ме инт дали има или няма медии и да имаше едва ли някой ще усети това вълнение и както искате го наречете както ние го усетихме тези който бяхме там
Пак браво на всички!!!
Най ми хареса една реплика на Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия !!!Наистина е Религия !!!
Comment
Comment